lily

902. Kucsera Ferenc cserkészcsapat

Információk leendő cserkészeknek

Szülőknek:
Ha gyermeke számára aktív és offline közösségi életet keres, jelentkezését szeretettel fogadjuk. Elsősorban első évfolyamos általános iskolás lányokat és másodikas fiúkat várunk, akikkel a jelentkezést követően, a második illetve fiúknál harmadik (iskolai) évfolyam szeptemberében kezdünk el foglalkozni.
Idősebbek előtt is nyitva áll a lehetőség a csatlakozásra, de ez mindig az adott korosztályos őrs befogadóképességétől függ.
Fontos, hogy a gyermekekkel keresztény szemlélettel foglalkozunk és törekszünk cserkészeink hitéletének megerősítésére vagy megteremtésére.
A cserkészszertartásokon imádkozunk és valljuk az egyház tanítását, többnapos programjainknak legtöbbször része a szentmise vagy istentisztelet is.

A cserkészet természetesen nem a család helyett vagy ellenére, hanem azzal együttműködve kíván részt venni az ifjúság nevelésében. Éppen ezért elengedhetetlen, hogy keresztény nevelési törekvéseinket a szülők is támogassák, abba beleegyezzenek. 

Jelentkezni a szentendreicserkeszek@gmail.com vagy a 902@cserkesz.hu címen lehet.

16+ fiataloknak:

Ha aktív, offline és keresztény közösségre vágysz, ha szeretnél gyermekek nevelésébe bekapcsolódni vagy ha csak egyszerűen szeretnéd jobbá tenni ezt a világot jelentkezz nálunk a  szentendreicserkeszek@gmail.com vagy a 902@cserkesz.hu címen!

 


Egyedül vagy barátaiddal!

Megosztás

Cserkésztudás

Minden tudás

Nem találod a helyed? Nálunk meglelheted!

A cserkész életmód fontos része a hitélet, örökségünk ismerete, a természet szeretete, ismerete, az életre nevelés, a közösséghez való tartozás megélése.

Csatlakozz!