Támogatók

A cserkészetben - így csapatunkban is - ellentételezés nélkül ingyen dolgoznak a felnőtt és ifjúsági vezetők, gyakran saját felszereléseik, ingatlanjaik és szabadidejük felhasználásával.
Mivel évközi, de főleg a szünidőre eső hosszú táborozásaink komoly felszerelésigényűek, illetve csapatotthonunk fenntartása, állagmegóvása komoly anyagi terheket ró ránk ezért folyamatosan támogatásokért pályázunk. 

A kialakítandó 150-200 fős csapat táborozáshoz szükséges felszerelések beszerzése folyamatos, hiszen ennek teljes összege 7-8 millió forint, ezért azt egyszerre előteremteni lehetetlen.

Csapatotthonunk felújítása és bővítése szintén időszerűvé vált a megnövekedett csapatlétszám okán. Ennek becsült költsége 20 millió Ft. 

Mindezt saját felajánlásainkkal, szponzori pénzek becsatornázásával, pályázatok elnyerésével, és önkormányzati támogatásokkal tervezzük megvalósítani.

Eddigi támogatóink:

1.    cserkészeink családjai
2.    Szentendre Város Önkormányzata
3.    Péter Pál Alapítvány, Szentendre
4.    Nemzeti Együttműködési Alap 

5.    Vabeko Kft

6.    Pannon Kincstár Kft.

7.    TESZ-Yosemite Kft.

8.    Virág Informatika Kft.

9.     Betáp 2000 Kft.

 

A támogatásokat a Dunakanyar Cserkész Egyesület fogadja, melynek kizárólagos feladatköre a cserkészcsapat fenntartása. (lásd: Dunakanyar Cserkész Egyesület)

Amennyiben támogatna minket kérem jelezze azt a szentendreicserkeszek@gmail.com címen!

 

 

Cserkésztudás

Minden tudás

Nem találod a helyed? Nálunk meglelheted!

A cserkész életmód fontos része a hitélet, örökségünk ismerete, a természet szeretete, ismerete, az életre nevelés, a közösséghez való tartozás megélése.

Csatlakozz!